آموزش کامل تریدینگ ویو | Tradingview
مقدمه آموزش صفر تا 100 تریدینگ ویو | Tradingview
سایت تریدینگ ویو | TradingView یکی از پلتفرم های جذاب و فوق العاده حرفه ای است که امکانات باور نکردنی ای را در اختیار معامله گران و کاربران بازار های مالی قرار داده است تا بتوانند با استفاده از ابزار هایی که در این پلتفرم وجود دارد تحلیل های درستی داشته باشند ، افرادی هستند که تمایل به فعالیت در این پلتفرم دارند و یا حتی در این پلتفرم فعالیت می کنند اما نسبت به امکانات و ویژگی های جذاب این پلتفرم نا آگاه هستند.
در این مقاله آموزشی سعی کرده ایم تا به صورت کامل در چندین قسمت و مقاله وابسته به هم ، صفر تا صد تریدینگ ویو را به به شما کاربران عزیز سایت هوش فعال آموزش دهیم تا بتوانید به راحتی و با آگاهی کامل در این پلتفرم بی نظیر به تحلیل و معاملات خود ادامه دهید.
تریدینگ ویو چیست ؟! | Trading View چیست ؟!
تریدینگ ویو یک پلتفرم تحلیلی و نموداری در بازار مالی می باشد که این امکان را به شما به عنوان یک کاربر می دهد تا بتوانید بازار های سرمایه مختلف را در این پلتفرم مورد تحلیل و بررسی خود قرار دهید ، تریدینگ ویو در واقع یک پلتفرم مبتنی بر سیستم نموداری پیشرفته ایست که امکانات فوق العاده ای را در اختیار شما قرار می دهد ، شما در این پلتفرم می توانید از نمودار های مختلف مانند نمودار های خطی ، نمودار های شمعی ، نمودار های بار و دیگر نمودار های موجود در بازار های سرمایه استفاده کنید.
شما با استفاده از این پلتفرم می توانید سهام ها و ارزهای دیجیتال را به صورت دقیق آنالیز کنید و با استفاده از امکاناتی همچون اندیکاتور های متنوع ، استراتژی های پیشرفته ، الگو ها ، ابزار های ترسیمی ، ابزار های اندازه گیری ، ربات ها و دیگر امکانات فوق العاده که در ادامه به آنها می پردازیم هر نماد ، سهم و ارزی را مو به مو تحلیل و بررسی و همچنین ایده ها و استراتژی های مالی خود را برروی آنها پیاده سازی کنید.
تریدینگ ویو چه امکاناتی دارد ؟! | امکانات تریدینگ ویو چیست ؟!
همانطور که گفته شد پلتفرم تریدینگ ویو امکانات بسیار زیادی دارد ، این پلتفرم دارای اندیکاتور های فوق العاده در بستر خود می باشد که معامله گران و تریدر ها می توانند به راحتی از آنها در تحلیل و معاملات خود استفاده کنند ، تریدینگ ویو قابلیت اسکریپت نویسی را در اختیار کاربران خود قرار داده است تا بتوانند استراتژی ها و اندیکاتور های خاصی را که مد نظر دارند طبق استراتژی های خود طراحی کنند.
تریدینگ ویو مجهز به یک سیستم هشدار دهنده فوق العاده در قالب Alert های متنوع می باشد که بر اساس شروط تنظیم شده بسیار دقیق از طریق ایمیل ، نوتیفیکیشن ، آلارم های صوتی و موارد فنی تخصصی دیگر برای شما ارسال می شود تا از سیگنال ها و شرایط های خاص بازار که خودتان آنها را تنظیم نموده اید با خبر شوید ، با این ویزگی دیگر نیازی نیست شما به صورت شبانه روزی در حال تحلیل و بررسی چارت و نمودار قیمتی و وضعیت سهم ها باشید ، چرا که در صورت بوجود آمدن سیگنال و شرایط فوق العاده شما از آن باخبر خواهید شد.
به طور کلی تریدینگ ویو از امکانات بسیار زیادی برخوردار است و به همین دلیل معامله گران بسیاری را نیز جذب خود کرده است ، تریدر ها در این پلتفرم می توانند به صورت دقیق و زنده قیمت تمامی سهام ها ، ارزها و دیگر نماد ها را مورد بررسی قرار دهند.
یکی دیگر از ویژگی هایی که این پلتفرم دارد بازه های زمانی متنوع می باشد ، تریدینگ ویو دارای بازه های زمانی ( تایم فریم ) ثانیه ای نیز می باشد که این ویژگی را پلتفرم معاملاتی متاتریدر نداشته ، متاتریدر چه در ورژن 4 و چه در ورژن 5 فقط دارای بازه زمانی دقیقه ای ، ساعتی ، روزانه ، هفتگی ، ماهانه و سالانه می باشد اما تریدینگ ویو دارای بازه زمانی ثانیه ای ، دقیقه ای ، ساعتی ، روزانه ، هفتگی ، ماهانه و سالانه می باشد.
پلتفرم معاملاتی TradingView دارای امکانات بسیار زیادی می باشد اما تمام این امکانات رایگان نبوده و دارای محدودیت هایی نیز می باشد ، به عنوان مثال در حالت عادی و رایگان شما نمی توانید از تایم فریم ثانیه ای استفاده کنید ، اما هنگامی اکانت پرمیوم تریدینگ ویو را تهیه کنید می توانید از تایم فریم ثانیه ای استفاده کنید ، همچنین این محدودیت ها برای تنظیم Alert ، استفاده از Replay و همچنین استفاده از چند پنجره نیز وجود دارد.
شما به راحتی می توانید از سایت هوش فعال اکانت تریدینگ ویو را دریافت کنید ، هوش فعال دارای اکانت های اورجینال پریمیوم تریدینگ ویو می باشد ، همچنین اکانت های پرو PRO را نیز می توانید از هوش فعال تهیه کنید ، این اکانت ها به صورت یک ماهه ، دوماهه و سالانه در اختیار شما کاربران عزیز قرار داده می شود
♦ جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت اکانت پریمیوم تریدینگ ویو کلیک کنید ♦
آموزش ابزار های تریدینگ ویو
در این بخش قصد داشته ایم تا ابزار ها و قسمت های مهم تریدینگ ویو را مورد بررسی قرار داده و به شما آموزش دهیم ، همانطور که میدانید پلتفرم تریدینگ ویو دارای قسمت های بسیار مختلفی است که با استفاده از آنها می توانید به تحلیل و بررسی های خود بپردازید.
بخش اول | نشانگر ها
در این بخش 5 گزینه وجود دارد که مربوط به نشانگر ها و خاصیت آنها می باشد.
1- Cross : یک شکل به علاوه بسیار بزرگ که با استفاده از آن می توان نقاط کراس را
2- Dot : یک نشانگر که شبیه به یک نقطه می باشد و بر روی نشانگر Cross قرار می گیرد.
3- Arrow : به صورت یک فِلش بر روی چارت نمایش داده می شود.
4- Eraser : جهت حذف نمودن المان ها بر روی چارت
5- Magic : به عنوان یک قلم جادویی که یک نشانگر نمایشی است از آن استفاده می شود.
بخش دو | ابزار های ترسیمی
در این بخش سه آیتم مختلف وجود دارد که آیتم اول مربوط به “ Lines “ یا همان ابزار های ترسیم خطوط روند ، آیتم دوم مربوط به “ Channels “ یا همان ابزار های ترسیم کانال می باشد ، آیتم سوم مربوط به “ PITCHFORKS “ یا همان ابزار های چنگال اندروز می باشند .
بخش سه | ابزار های فیبوناچی و گن
در این بخش دو آیتم وجود دارد ، آیتم اول مربوط به ابزار های متنوع فیبوناچی ” Fibonacci ” می باشد و آیتم دوم نیز مربوط به ابزار های ترسیم گن ” Gann ” است.
بخش چهار | ابزار های ترسیم الگو های متنوع
در این بخش 3 آیتم وجود دارد ، آیتم اول مربوط به ابزار های ترسیم الگو های متنوع تحلیلی ” Patterns ” است که دارای چندین گزینه است ، آیتم دوم مربوط به ابزار های ترسیم امواج الیوت ” Elliott Waves ” است که دارای چندین گزینه بوده و آیتم سوم نیز مربوط به ابزار ترسیم ” Cycles ” ها می باشد .
بخش پنج | ابزار های تخمین و اندازه گیری قیمت ها
این بخش مربوط به ابزار های اندازه گیری و تخمین قیمت می باشد که دارای آیتم ها و گزینه های متنوعی است ، آیتم اول مربوط به ” Projection ” ، آیتم دوم مربوط به ” Volume Based ” و آیتم سوم مربوط به ” Measurer ” می باشد که تمامی آنها در دسته ابزار های اندازه گیری و تخمینی قرار دارند.
بخش شش | ابزار های طراحی و ترسیم اشکال هندسی
در این در این بخش 3 آیتم ” Brushes ” ، ” Arrows ” و ” Shapes ” وجود دارد که هر کدام از این آیتم ها دارای گزینه های مختلفی هستند ، از این ابزار ها مربوط به طراحی و ترسیم اشکال های هندسی و غیر هندسی بر روی چارت استفاده می شود.
بخش هفت | ابزار های یادداشتی و نوشتاری
در این بخش 2 آیتم وجود دارد که دارای ابزار های یادداشتی و نوشتاری می باشد ، آیتم اول مربوط به ابزار های ” Text & Notes ” می باشد و آیتم دوم مربوط به ابزار های ” Content ” است.
بخش هشت | آیکن ها
در این بخش شما می توانید شکلک و Icon های مورد نظرتان را انتخاب و بر روی چارت رسم کنید.
بخش نه | ابزار اندازه گیری
این بخش دارای یک ابزار اندازه گیری یا ” Measure ” می باشد که با استفاده از آن حجم ، تعداد کندل و درصد قیمت را می توان اندازه گیری کرد.
بخش ده | ابزار بزرگ نمایی و کوچک نمایی
این بخش مربوط به ابزار بزرگ نمایی و کوچک نمایی یا ” Zoom ” می باشد که برای بزرگ نمایی و کوچک نمایی چارت از آن استفاده می شود.
بخش یازده | ابزار آهن ربا
این ابزار برای چسباندن خطوط به نزدیک ترین قسمت های کندل استفاده می شود که خاصیت کاملا مگنتی دارند.
بخش دوازده | فعال سازی حالت ترسیمی
با فعال کردن گزینه Stay in Drawing Mode می توانید حالت ترسیمی را همیشه فعال نگه دارید و با یک بار انتخاب یک ابزار ترسیمی دیگر نیاز به انتخاب مجدد نداشته باشید.
پلتفرم معاملاتی TradingView دارای امکانات بسیار زیادی می باشد اما تمام این امکانات رایگان نبوده و دارای محدودیت هایی نیز می باشد ، به عنوان مثال در حالت عادی و رایگان شما نمی توانید از تایم فریم ثانیه ای استفاده کنید ، اما هنگامی اکانت پرمیوم تریدینگ ویو را تهیه کنید می توانید از تایم فریم ثانیه ای استفاده کنید ، همچنین این محدودیت ها برای تنظیم Alert ، استفاده از Replay و همچنین استفاده از چند پنجره نیز وجود دارد.
شما به راحتی می توانید از سایت هوش فعال اکانت تریدینگ ویو را دریافت کنید ، هوش فعال دارای اکانت های اورجینال پریمیوم تریدینگ ویو می باشد ، همچنین اکانت های پرو PRO را نیز می توانید از هوش فعال تهیه کنید ، این اکانت ها به صورت یک ماهه ، دوماهه و سالانه در اختیار شما کاربران عزیز قرار داده می شود
♦ جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت اکانت پریمیوم تریدینگ ویو کلیک کنید ♦
بخش سیزده | قفل ابزار های ترسیمی
با استفاده از این گزینه می توانید اشکال و خطوطی که ترسیم می کنید را قفل کنید تا تغییری بر روی آن ایجاد نشود.
بخش چهارده | پنهان سازی
با استفاده از این ابزار می توانید اشکال ، اندیکاتور ، خطوط و دیگر المان هایی که بر روی چارت وجود دارند را پنهان کنید.
بخش پانزده | حذف کردن
با استفاده از این گزینه می توانید المان ها ، اندیکاتور ها و اشکال را از روی چارت حذف کنید.
بخش شانزده | جستجوی نماد ها ” Symbol Search “
در این بخش می توانید نوع نماد ، ارز ، جفت ارز و سهام را جستجو و انتخاب کنید .
بخش هفده | تایم فریم ” Time Frame “
در این قسمت شما می توانید بازه های زمانی مختلفی را برای تحلیل کندل ها انتخاب کنید.
بخش هجده| انواع کندل ها
در این بخش می توانید انواع کندل های قیمتی را برای نمایش و تحلیل انتخاب کنید.
بخش نوزده | جستجو اندیکاتور و استراتژی
در این قسمت می توانید اندیکاتور ها و استراتژی ها متنوع و موجود در پلتفرم را جستجو و انتخاب کنید.
بخش بیست | قالب اندیکاتور ” Indicator Themeplate “
شما می توانید اندیکاتور و المان هایی را بر روی چارت ترسیم کنید و با توجه به تنظیمات مد نظر آنها را به عنوان یک قالب ذخیره سازی کنید.
بخش بیست و یک | آلارم گذاری ” Create Alert “
در این قسمت می توانید آلرت های مختلفی را بر روی یک اندیکاتور یا چند اندیکاتور تنظیم کنید.
بخش بیست و دو | ریپلای ” Replay “
با استفاده از این ابزار می توانید گذشته بازار را تا چند کندل محدود Replay کنید.
مد نظر داشته باشید که ابزار Alert و ابزار Replay در حالت عادی دارای محدودیت هستند ، اگر میخواهید بدون محدودیت از این ابزار ها و دیگر امکانات تریدینگ ویو استفاده کنید می توانید از سایت هوش فعال اکانت پریمیوم تریدینگ ویو را به صورت اورجینال تهیه کنید.
اکانت های پریمیوم تریدینگ ویو به صورت اورجینال در هوش فعال به شما کاربران عزیز ارائه داده می شود
♦ جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت اکانت پریمیوم تریدینگ ویو کلیک کنید ♦
بخش بیست و سه| بازگردانی اسکرول ” Undo and Redo Scroll “
با استفاده از این دو گزینه می توانید اسکرول و هر المانی که بر روی صفحه چارت انجام داده اید را بازگردانی کنید.
بخش بیست و چهار | مدیریت صفحه و چارت ” Layout and Chart “
در این بخش امکان اضافه نمودن چارت و صفحه و قرار دادن چند صفحه در کنار یک دیگر امکان پذیر می باشد ، البته لازم به ذکر است که در نسخه رایگان تریدینگ ویو تنها می توانید یک چارت بر روی صفحه داشته باشید ، اگر اکانت پرو و پریمیوم را تهیه کنید می توانید همزمان 8 چارت را در یک صفحه داشته باشید.
خرید اکانت اورجینال پریمیوم تریدینگ ویو
بخش بیست و پنج | تنظیمات صفحه ” Unnamed “
به نوعی یک گزینه ذخیره سازی است ، به شما این امکان را می دهد تا بتوانید صفحه مورد نظر خود را با تنظیمات مد نظر خود ذخیره کنید.
بخش بیست و شش | جست و جو ابزار ” Search Tool Or Function “
در این بخش شما می توانید ابزار و عملکرد مد نظر خودتان را جستجو و انتخاب کنید.
بخش بیست و هفت | تنظیمات فنی و ظاهری چارت ” Chart Setting “
این بخش به شما امکانات و اختیارات بسیاری در زمینه تنظیمات فنی و ظاهری چارت مورد نظر می دهد که می توانید موارد بسیاری را تنظیم نموده و همچنین آن را ذخیره کنید.
بخش بیست و هشت | تمام صفحه ” Full Screen “
با استفاده از این گزینه می توانید صفحه چارت را به صورت تمام صفحه و Full Screen مشاهده کنید.
بخش بیست و نه | عکس برداری ” SnapShot “
با استفاده از این گزینه می توانید از صفحه چارت که شامل اندیکاتور ، استراتژی و غیره می باشد اسکرین شات یا همان تصویر از صفحه بگیرید و ذخیره کنید.
بخش سی | انتشار ” Publish “
شما می توانید ایده ها ، استراتژی ها و افکار خود را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید و یا در شبکه های اجتماعی ، در اختیار کاربران قرار دهید.
بخش سی و یک | واچ لیست ” Watch List “
شما در این قسمت می توانید نماد هایی که مد نظرتان است را در واچ لیست قرار دهید تا به سادگی به آنها دسترسی داشته باشید.
بخش سی و دو | Alerts
در این بخش تمامی آلارم هایی که برای شما ارسال می شود قابل مشاهده هستند و همچنین می توانید آنها را تنظیم کنید.
بخش سی و سه | Data Window
در این بخش می توانید اطلاعات دقیق از تغییرات قیمتی ، میزان حجم ، بالاترین و پایین ترین قیمت ها و دیگر اطلاعات چارت را مشاهده کنید.
بخش سی و چهار | لیست داغ ” Hot Lost “
در این قسمت لیست نماد های محرک اصلی بازار را مشاهده کنید.
بخش سی و پنج | My Ideas
در این بخش می توانید لیستی از ایده های خود را ایجاد کنید و ایده های جدید و استراتژی های جدید را نیز به آن اضافه کنید.
بخش سی و شش | گفت و گو ” Chats “
در این بخش می توانید با دیگر کاربران تریدینگ ویو گفت و گویی ایجاد کنید.
بخش سی و هفت | Ideas Stream
در این بخش می توانید از ایده هایی که دیگران به اشتراک گذاشته اند استفاده کنید و آنها را طبق موارد مد نظر فیلتر کنید.
بخش سی و هشت | فیلتر نویسی تریدینگ ویو ” Screeners “
شما می توانید در قسمت Screeners تریدینگ ویو ، فیلتر هایی را برای خود تنظیم کنید تا بتوانید نقاط حساس و مورد نظر را در نماد ها شناسایی کنید.
بخش سی و نه | تقویم ” Calendars “
شما در این بخش می توانید گزارشات کاملی طبق ترتیب های زمانی از اطلاعایه های مهم ، داده ها و اخبار های حقیقی را مشاهده کنید.
بخش چهل | Help
در این بخش می توانید از پشتیبانی سایت تریدینگ ویو در شرایط هایی که نیاز به کمک دارید ، پشتیبانی بگیرید.
بخش چهل و یک | Stock Filter
این بخش مربوط به فیلتر سهام ها می باشد و برای جستجوی بازار هدف کاربران می باشد ( ارزدیجیتال ، بورس ، فارکس و غیره )
بخش چهل و دو | Pine Script
در این بخش شما می توانید استراتژی و اندیکاتور های مد نظر خود را کد نویسی کنید و یا اندیکاتور و استراتژی خاصی را اضافه کنید.
بخش چهل و سه | Strategy Tester
در این بخش شما می توانید استراتژی و اندیکاتور های خود را تست کنید تا متوجه عملکرد آنها شوید.
بخش چهل و چهار | Trade Panel
از این بخش می توانید به صرافی ها و کارگزاری ها متصل شوید .
♦ جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت اکانت پریمیوم تریدینگ ویو کلیک کنید ♦
کاربران گرامی لطفا پس از مطالعه مقاله آموزشی ” آموزش کامل تریدینگ ویو | TradingView ” نظرات و سوالات خودتان را از طریق کامنت برای ما ارسال کنید.
با تشکر
نویسنده : رسول شعبانی
سلام جناب شعبانی وقت شما بخیر — اول لازم است تشکر ویژه برای مقاله تان بنمایم. بعد چند سوال دارم که ممنون خواهم بود جواب بدهید چون جوابهای شما برای من راهنمایی های خوبی خواهد بود. 1- چطور میتوانم در تریدینگ ویو حساب دمو باز کنم؟ در سایر سایتها گفته شده ولی در عمل نمیشود.2- در تریدینگ ویو میتوان معاملات واقعی انجام داد؟ چون بعضی بروکرها (که اکثرا به ایرانیان خدمات نمیدهند) و صرافی ها این امکان اتصال حساب را فراهم کرده اند.3-ازبروکرهایی که به ایرانیان خدمات میدهند کدامشان این امکان اتصال حساب را فراهم نموده؟ 4- در تریدینگ ویو خیلی سعی کردم ساعت را به وقت تهران تغییر دهم ولی با کلیک روی ساعت تریدینگ ویو (چندین بار) امکان تغییر ساعت فراهم نشد و پنجره کشویی کشورها و شهرها که در بعضی سایتها گفته شده” متاسفانه باز نشد. آیا راه دیگری برای تغییر ساعت وجود دارد؟ مشکل دیگری که وجود دارد این است که اکثر اساتید محترم آموزش های خود را در محیط تریدینگ ویو می گذارند درصورتیکه عموما اندیکاتورهای تریدینگ ویو در متاتریدر نیست و جستجوی مشابه آنها وقت گیراست و یادگیری را سرد میکند. ببخشیدکه اظهاراتم طولانی شد ولی می خواستم مستقیما از اساتیدی مثل شما پاسخ دریافت کنم. بسیار ممنون. موفق و پیروز و پایدار باشید.
سلام دوست عزیز وقت شماهم بخیر
1- حساب دمو در تریدینگ ویو وجود ندارد و شما باید از طریق ایمیل خود در سایت تریدینگ ویو یک اکانت رایگان بسازید ( ساخت اکانت در تریدینگ ویو رایگان است ).
2 و 3 – بله از طریق اتصال حساب می توان در تریدینگ ویو ترید واقعی انجام داد اما متاسفانه صرافی و بروکری وجود ندارد که به ایرانیان در این زمینه خدمات ارائه دهد ( شما می توانید مستقیم در صرافی و یا بروکر ثبت نام کنید ، تحلیل های خود را در تریدینگ ویو انجام دهید و ترید خود را در صرافی مورد نظر به صورت مستقیم انجام دهید ).
4- زمانی که چارت مورد نظر خود را در تریدینگ ویو باز می کنید ، قسمت پایین سمت راست صفحه ساعت و موقعیت مکانی وجود دارد ، بر روی آن کلیک کنید ، موقعیت مکانی و ساعت مورد نظر خود را تنظیم کنید ( Tehran ) { برای هر چارت تنظیم کنید }.
5- در سایت هوش فعال اندیکاتور های متاتریدر بسیار زیادی منتشر شده است که به صورت متنی و ویدیو مورد بررسی و آموزش قرار گرفته است ، شما می توانید نسبت به نیاز خود اندیکاتور های متاتریدر 4 و متاتریدر 5 را مورد بررسی و مطالعه قرار دهید و یا مشابه اندیکاتور های تریدینگ ویو را در بین این اندیکاتور های جامع از سایت هوش فعال پیدا کنید.
لینک اندیکاتور های متاتریدر 4
لینک اندیکاتور های متاتریدر5
امیدوارم پاسخ های بنده برای شما مفید بوده باشد
موفق باشید