مقدمه ای بر اندیکاتور Tick Volume MT4 مخصوص فارکس در متاتریدر 4
نشانگر حجم تیک یا Tick Volume یک شاخص فنی است که در بازار مالی فارکس مورد استفاده قرار می گیرد و در این نسخه برای پلتفرم متاتریدر 4 طراحی شده است ، این نشانگر ظاهری شبیه به موج دارد ، از یک خط نوسان گر نرم و میله های رنگی بسیاری تشکیل شده است ، وظیفه اصلی این اندیکاتور شناسایی روند ، شناسایی حجم ، شناسایی جهت روند و همچنین نقاط تغییر روند بالقوه می باشد.
انتهای میله های هیستوگرام به خط نوسان گر متصل می شوند و در واقع این اتصال باعث می شود تا ظاهر اندیکاتور شبیه به امواج نوسان گر شود ، این اندیکاتور شناسایی نقاط تغییر روند نزولی بسیار کاربردی و مفید می باشد ، Tick Volume در بازه های زمانی مختلف اجرا می شود و می تواند بر روی نمودار قیمتی نوسان گیری کند اما باید نسبت به تغییرات مقدار متغیر های فنی آن در قسمت تنظیمات اقدام کنید ، همچنین لازم به ذکر است که در بازه های زمانی پایین تر از عملکرد بهتری برخوردار است ، در ادامه به صورت کامل به نحوه عملکرد این اندیکاتور می پردازیم.
با عضویت در کانال دانلود اندیکاتور هوش فعال روزانه جدید ترین اندیکاتور ها و اکسپرت ها را در کانال تلگرام و ایتا دریافت نمایید برای عضویت در کانال تلگرام کلیک نمایید عضویت در کانال ایتا کلیک نمایید
عملکرد اندیکاتور Tick Volume مخصوص فارکس
اندیکاتور Tick Volume در دسته اسیلاتور ها قرار دارد و از یک خط نوسان گر نرم و همچنین میله های رنگی تشکیل شده است ، در وسط پنجره اسیلاتور لول صفر وجود دارد که موقعیت بسیار مهمی است ، به طور کلی از این اندیکاتور به چند روش می توان نوسان گیری کرد که یکی از روش های نوسان گیری از آن کراس میله خط و میله های هیستوگرام به این لول می باشد.
زمانی که میله های هیستوگرام در زیر لول صفر قرار دارند و به رنگ های نارنجی و قرمز هستند ، هنگامی که خط نوسان گر لول صفر را به سمت بالا کراس می کند میله های آبی و سبز رنگ تشکیل می شود که نشان دهنده تغییر روند صعودی می باشد ، همچنین زمانی که خط نوسان گر اندیکاتور لول صفر را به سمت پایین کراس کند رنگ میله ها قرمز و زرد می شود که نشان دهنده موقعیت تغییر روند نزولی می باشد.
روش دیگری در نوسان گیری از این اندیکاتور وجود دارد که از طریق کراس رنگ میله های هیستوگرام صورت می گیرد ، به این شکل که ممکن است میله های هیستوگرام در بالای لول صفر قرار داشته باشند و رنگ آنها سبز باشد و همچنین در حال کوتاه شدن ارتفاع نیز باشد ، در این حین اگر میله هیتسوگرام آبی رنگ تشکیل شد نشان دهنده تغییر روند صعودی پس از یک روند نزولی کوچک و یا یک ناحیه رنج می باشد.
” مد نظر داشته باشید که باید حتما سیگنال های صادره را با استفاده از تجزیه تحلیل و بررسی های خود و یا با استفاده از ابزار و شاخص های فنی دیگر تایید کنید و سپس تصمیم به انجام معامله بگیرد و تنها به سیگنال های صادره از سمت اندیکاتور اکتفا نکنید ، برای این کار می توانید این اندیکاتور را با اندیکاتور ها و شاخص های فنی دیگر ترکیب کنید و در قالب یک استراتژی از اندیکاتور بهترین بهره را ببرید “
لینک دانلود اندیکاتور Tick Volume MT4 در انتهای صفحه پست در باکس دانلود موجود می باشد
شیوه نصب اندیکاتور در متاتریدر 4
در انتهای صفحه ی این پست در باکس دانلود از قسمت راهنمای نصب میتوانید ویدیو آموزش نصب اندیکاتور در متاتریدر 4 را مشاهده کنید و مطابق با ویدئو آموزشی اندیکاتور مورد نظر را نصب کنید .
زمانی که اندیکاتور را بر روی چارت رسم می کنید در اولین صفحه ایی که بر روی چارت باز می شود گزینه ی Allow DLL را فعال کنید و سپس بر روی گزینه ی OK کلیک نمایید.
تنظیمات اندیکاتور Tick Volume MT4 برای متاتریدر 4
در سربرگ Inputs نیز ویژگی های فنی مهم این اندیکاتور وجود دارد که می توانید مطابق با پارامتر های مد نظرتان این ویژگی ها را تغییر دهید و سفارشی سازی کنید .
در سربرگ Color نیز ویژگی های فنی مهم این اندیکاتور وجود دارد که می توانید مطابق با پارامتر های مد نظرتان این ویژگی ها را تغییر دهید و سفارشی سازی کنید .
{ دانلود اندیکاتور Tick Volume MT4 }
سیگنال خرید با استفاده از اندیکاتور Tick Volume MT4 کد MQL4-78
چه زمانی می توانید وارد پوزیشن Buy شوید ؟
روش اول
1- میله های هیستوگرام و خط زرد نوسان گر در زیر لول صفر قرار دارند.
2- خط زرد نوسان گر لول صفر را به سمت بالا کراس می کند و میله های آبی رنگ در بالای لول صفر تشکیل می شود.
3- کراس لول صفر توسط خط زرد نوسان گر و تشکیل میله هیستوگرام آبی ، به عنوان سیگنال خرید در نظر گرفته می شود.
4- سیگنال خرید را با استفاده از شاخص و ابزار های فنی دیگر تایید کنید و پس از تایید از کندل تثبیت صعودی وارد پوزیشن Buy شوید.
5-نقطه Stop پوزیشن خود را با توجه به استراتژی معاملاتی خودتان مشخص کنید.
چه زمانی می توانید از پوزیشن Buy خارج شوید ؟
بهترین موقعیت برای خارج شدن از پوزیشن زمانی می باشد که تغییر روندی در مسیر روند مشاهده کنید مانند تشکیل میله های هیستوگرام سبز رنگ.
روش دوم
1- میله های هیستوگرام سبز در بالای لول صفر قرار دارند و همچنین خط نوسان گر زرد نیز در بالای لول صفر بوده است.
2- میله هیستوگرام آبی رنگ تشکیل می شود.
3- تشکیل میله هیستوگرام آبی رنگ به عنوان سیگنال خرید در نظر گرفته می شود که پس از آن یک تغییر روند صعودی قوی بر روی نمودار ایجاد می شود.
سیگنال فروش با استفاده از اندیکاتور Tick Volume MT4 کد MQL4-78
چه زمانی می توانید وارد پوزیشن Sell شوید ؟
1- میله های هیستوگرام و خط زرد نوسان گر در بالای لول صفر قرار دارند.
2- خط زرد نوسان گر لول صفر را به سمت پایین کراس می کند و میله های زرد رنگ در زیر لول صفر تشکیل می شود.
3- کراس لول صفر توسط خط زرد نوسان گر و تشکیل میله هیستوگرام زرد ، به عنوان سیگنال فروش در نظر گرفته می شود.
4- سیگنال فروش را با استفاده از شاخص و ابزار های فنی دیگر تایید کنید و پس از تایید از کندل تثبیت نزولی وارد پوزیشن Sell شوید.
5-نقطه Stop پوزیشن خود را با توجه به استراتژی معاملاتی خودتان مشخص کنید.
چه زمانی می توانید از پوزیشن Sell خارج شوید ؟
بهترین موقعیت برای خارج شدن از پوزیشن زمانی می باشد که تغییر روندی در مسیر روند مشاهده کنید مانند تشکیل میله های هیستوگرام سبز قرمز .
جمع بندی مطالب
اندیکاتور Tick Volume یک شاخص فنی است که در دسته اسیلاتور ها قرار دارد و از میله های هیستوگرام رنگی تشکیل شده است ، همچنین یک خط نوسان گر زرد رنگ در پنجره اسیلاتور قرار دارد که روند را به خوبی نشان می دهد ، از طریق کراس خط زرد نوسان گر به لول صفر و همچنین کراس رنگ میله هیستوگرام نقاط بالقوه خرید و فروش بر روی نمودار قیمتی شناسایی می شود ، این اندیکاتور را می توانید در ترکیب با شاخص های فنی RSI و MACD استفاده کنید تا نقاط فیلتر شده بهتری را بتوانید بر روی نمودار قیمتی پیدا کنید.
کاربران گرامی سایت هوش فعال ، لطفا پس از مطالعه پست آموزش ” اندیکاتور Tick Volume MT4 ” نظرات و سوالات خودتان را با ما از طریق ارسال دیدگاه به اشتراک بگذارید.
با تشکر
نویسنده : رسول شعبانی