منو +

تلگرام - بله - ایتا : 09364549266 موبایل : 09119542983

دانلود رایگان اکسپرت MTC Combo سیستم معاملاتی خودکار ترکیب هوش مصنوعی برای متاتریدر 5 در فارکس

MTC Combo

این اکسپرت یک سیستم معاملاتی خودکار برای متاتریدر ۵ به نام MTC Combo v2 است که بر اساس مفهوم “کمیته ماشین‌ها” (Machine Trading Committee) طراحی شده است. فلسفه اصلی آن ترکیب چندین لایه تصمیم‌گیری در یک ساختار سلسله‌مراتبی است که می‌تواند بر اساس تعداد تأییدیه‌های لازم (پارامتر pass) رفتار متفاوتی داشته باشد.

در هسته اصلی این سیستم، یک استراتژی پایه (basicTradingSystem) قرار دارد که بر اساس تغییرات میانگین متحرک کار می‌کند: اگر MA نسبت به کندل قبلی افزایش یابد، سیگنال خرید و اگر کاهش یابد، سیگنال فروش صادر می‌شود. اما نوآوری اصلی در لایه‌های پرسپترونی است که روی این سیستم پایه سوار شده‌اند. سه پرسپترون مجزا وجود دارد که هر کدام یک شبکه عصبی ساده با ۴ ورودی (اختلاف قیمت‌های باز شدن در فواصل زمانی مختلف) و ۴ وزن قابل تنظیم هستند. هر پرسپترون خروجی عددی تولید می‌کند که اگر مثبت باشد، تمایل به خرید و اگر منفی باشد، تمایل به فروش را نشان می‌دهد.

بروکر متاگلد

پارامتر pass تعیین‌کننده اصلی رفتار سیستم است: اگر pass=2 باشد، فقط پرسپترون ۱ فعال است. اگر pass=3 باشد، پرسپترون ۲ نیز اضافه می‌شود. اگر pass=4 باشد، هر سه پرسپترون با هم کار می‌کنند و بالاترین سطح تأیید را ارائه می‌دهند. در سایر مقادیر pass، فقط سیستم پایه (MA) کار می‌کند. این ساختار به اکسپرت اجازه می‌دهد بسته به شرایط بازار، از تأییدیه‌های بیشتر یا کمتری استفاده کند. مدیریت معاملات نیز با سه سطح مختلف حد سود و ضرر (tp1/sl1 برای سیستم پایه، tp2/sl2 برای پرسپترون ۱ و tp3/sl3 برای پرسپترون‌های ۲ و ۳) انجام می‌شود که هر کدام به طور پیش‌فرض روی ۵۰ پوینت تنظیم شده‌اند. وزن‌های پرسپترون‌ها (x12 تا x44 با پیش‌فرض ۱۰۰) می‌توانند اعداد منفی یا مثبت باشند و تغییر آنها تأثیر مستقیمی بر جهت و قدرت سیگنال‌ها دارد. این اکسپرت یک پلتفرم تحقیقاتی برای آزمایش ترکیب اندیکاتورهای مختلف و یافتن بهترین تنظیمات از طریق بهینه‌سازی در استراتژی تستر است. به دلیل تعداد زیاد پارامترها (بیش از ۳۰ پارامتر)، یافتن ترکیب بهینه نیازمند زمان و محاسبات قابل توجهی است و برای استفاده عملی، توصیه می‌شود ابتدا با pass=0 (فقط سیستم MA پایه) شروع کرده و سپس به تدریج لایه‌های پرسپترونی را با بهینه‌سازی وزن‌ها اضافه کنید.

تنظیمات اکسپرت MTC Combo

bar این پارامتر تعیین می‌کند که کدام کندل برای محاسبه تغییرات میانگین متحرک در سیستم پایه استفاده شود. مقدار پیش‌فرض ۰ است که به معنی کندل فعلی (آخرین کندل کامل شده) می‌باشد. با افزایش این عدد، از کندل‌های قدیمی‌تر برای تصمیم‌گیری استفاده می‌شود که می‌تواند به کاهش نویز کمک کند اما تأخیر را افزایش می‌دهد.

averaging period این پارامتر دوره میانگین متحرک پایه را مشخص می‌کند. مقدار پیش‌فرض ۲ است که بسیار کوتاه بوده و MA تقریباً قیمت لحظه‌ای را دنبال می‌کند. سیستم پایه بر اساس تغییرات این MA تصمیم‌گیری می‌کند: اگر MA نسبت به کندل قبلی افزایش یابد، سیگنال خرید و اگر کاهش یابد، سیگنال فروش.

horizontal shift این پارامتر شیفت افقی میانگین متحرک را مشخص می‌کند. مقدار پیش‌فرض ۰ است، یعنی MA بدون جابه‌جایی و دقیقاً روی کندل‌ها رسم می‌شود. افزایش این عدد MA را به سمت راست جابه‌جا می‌کند.

بروکر ایکس چف

smoothing type این پارامتر روش محاسبه میانگین متحرک را مشخص می‌کند. مقدار پیش‌فرض MODE_SMA یا میانگین ساده است. گزینه‌های دیگر شامل MODE_EMA (نمایی)، MODE_SMMA (هموارشده) و MODE_LWMA (وزنی خطی) هستند.

type of price or handle این پارامتر نوع قیمت مورد استفاده در محاسبه MA را مشخص می‌کند. مقدار پیش‌فرض PRICE_CLOSE یا قیمت بسته شدن است. گزینه‌های دیگر شامل PRICE_OPEN، PRICE_HIGH، PRICE_LOW، PRICE_MEDIAN، PRICE_TYPICAL و PRICE_WEIGHTED هستند.

پارامتر مهم دیگر: Magic Number (mn)

tp1 حد سود برای سیستم پایه (basicTradingSystem) بر حسب پوینت. مقدار پیش‌فرض ۵۰ است.

sl1 حد ضرر برای سیستم پایه بر حسب پوینت. مقدار پیش‌فرض ۵۰ است.

x12 وزن اول پرسپترون اول. مقدار پیش‌فرض ۱۰۰ است. خروجی این وزن در اختلاف Close فعلی با Open در p2 کندل قبل ضرب می‌شود. اعداد کمتر از ۱۰۰ وزن منفی و اعداد بیشتر از ۱۰۰ وزن مثبت ایجاد می‌کنند.

x22 وزن دوم پرسپترون اول. مقدار پیش‌فرض ۱۰۰ است. در اختلاف Open در p2 با Open در 2×p2 کندل قبل ضرب می‌شود.

x32 وزن سوم پرسپترون اول. مقدار پیش‌فرض ۱۰۰ است.

x42 وزن چهارم پرسپترون اول. مقدار پیش‌فرض ۱۰۰ است. خروجی پرسپترون ۱ اگر مثبت باشد تمایل به خرید و اگر منفی باشد تمایل به فروش را نشان می‌دهد.

tp2 حد سود برای سیگنال‌های پرسپترون ۱ بر حسب پوینت. مقدار پیش‌فرض ۵۰ است.

sl2 حد ضرر برای سیگنال‌های پرسپترون ۱ بر حسب پوینت. مقدار پیش‌فرض ۵۰ است.

p2 دوره پایه برای پرسپترون اول. مقدار پیش‌فرض ۲۰ است. ورودی‌های پرسپترون ۱ از مقایسه قیمت‌ها در فواصل p2، 2×p2، 3×p2 و 4×p2 کندل قبل محاسبه می‌شوند. هرچه این عدد بزرگتر باشد، پرسپترون روندهای بلندمدت‌تری را تحلیل می‌کند.

x13 وزن اول پرسپترون دوم. مقدار پیش‌فرض ۱۰۰ است.

x23 وزن دوم پرسپترون دوم. مقدار پیش‌فرض ۱۰۰ است.

x33 وزن سوم پرسپترون دوم. مقدار پیش‌فرض ۱۰۰ است.

x43 وزن چهارم پرسپترون دوم. مقدار پیش‌فرض ۱۰۰ است. این پرسپترون در حالت pass=3 و pass=4 فعال می‌شود.

tp3 حد سود برای سیگنال‌های پرسپترون‌های ۲ و ۳ بر حسب پوینت. مقدار پیش‌فرض ۵۰ است.

sl3 حد ضرر برای سیگنال‌های پرسپترون‌های ۲ و ۳ بر حسب پوینت. مقدار پیش‌فرض ۵۰ است.

p3 دوره پایه برای پرسپترون دوم. مقدار پیش‌فرض ۲۰ است.

x14 وزن اول پرسپترون سوم. مقدار پیش‌فرض ۱۰۰ است.

x24 وزن دوم پرسپترون سوم. مقدار پیش‌فرض ۱۰۰ است.

x34 وزن سوم پرسپترون سوم. مقدار پیش‌فرض ۱۰۰ است.

x44 وزن چهارم پرسپترون سوم. مقدار پیش‌فرض ۱۰۰ است. این پرسپترون در حالت pass=4 فعال می‌شود.

p4 دوره پایه برای پرسپترون سوم. مقدار پیش‌فرض ۲۰ است.

pass این پارامتر تعیین‌کننده اصلی ساختار کمیته ماشین‌هاست. اگر pass=2 باشد، فقط پرسپترون ۱ فعال است. اگر pass=3 باشد، پرسپترون ۲ نیز فعال می‌شود. اگر pass=4 باشد، هر سه پرسپترون فعال هستند. در هر مقدار دیگری (از جمله پیش‌فرض ۱۰)، فقط سیستم پایه MA کار می‌کند.

m_lots حجم ثابت معاملات. مقدار پیش‌فرض ۰.۰۱ لات است.

mn شماره شناسایی منحصربه‌فرد (Magic Number) برای معاملات این اکسپرت. مقدار پیش‌فرض ۸۸۸ می‌باشد. در صورت اجرای هم‌زمان چند اکسپرت روی یک نماد، برای هر کدام عدد متفاوتی تنظیم کنید.

اکسپرت MTC Combo

فارکس رایگان

ℹ️ پس از تایید شماره موبایل، لینک دانلود فایل به شما نمایش داده خواهد شد.

راهنمای نصب اندیکاتور و اکسپرت در متاتریدر

 

 
 

راهنمای ایجاد حساب دمو و ریل ، نصب متاتریدر و اضافه کردن حساب به متاتریدر

 

 

ثبت نام در وینگو مارکت  | ثبت نام در متاگلد | ثبت نام در ایکس چف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Blue Captcha Image Refresh

*

ارتباط با پشتیبانی هوش فعال

از طریق روش‌های زیر با ما در ارتباط باشید: