توجه! : کاربران عزیز اگر برای خرید یا سفارش محصولی نیاز به مشاوره داشتید با شماره 09364549266 تماس بگیرید. کانال آموزشی تلگرام

چگونه کسب و کار مناسب خود را پیدا کنیم ؟ (قسمت اول)

چگونه کسب و کار مناسب خود را پیدا کنیم ؟ (قسمت اول)

 

چالش پیدا کردن یک شغل مناسب و یک درآمد کافی که آدم بتونه زندگیشو به درستی بچرخونه و دچار مشکلی نشه در واقع می تونیم بگیم که یکی از مهمترین چالش برای یک فرد جوان در ایران و شاید خیلی از کشورهای دیگه دنیا باشه .

و اما چه راه هایی وجود داره برای اینکه بتونیم از این چالش به درستی عبور کنیم و این چالش رو به یک فرصت تبدیل کنیم و در واقع بر این مشکل فائق بیاییم. راه های زیادی است که افراد مختلف می توانند مشکل کسب درآمد و شغل خودشان را حل کنند ولی چیزی که تجربه این چند سال زندگی به من ثابت کرده این است که داشتن یک راهنمای خوب برای انسان از هر چیزی بهتره .

 

چگونه کسب و کار مناسب خود را پیدا کنیم

 

خرید اکانت تریدینگ ویو

حالا راهنما از نظر من چیه؟ راهنما یک فردی که میتونه شما رو از تجربیات خودش آگاه بکنه و شما را به سمتی سوق بده که شما بتونین در مسیر درست قرار بگیرید و بتوانید استعداد های خودتونو شکوفا بکنید و در واقع در مسیری قرار بگیرید که آینده شما در این مسیر تضمین بشه.

دانلود رایگان انواع اندیکاتور و آموزش رایگان در کانال هوش فعال لینک عضویت در کانال پیام رسان ایتا لینک عضویت در کانال تلگرام  

برای دانلود آهنگ بیکلام و گوش دادن به موسیقی بیکلام عضو کانال چیل اوت موزیک شوید لینک عضویت در کانال موسیقی بیکلام

شاید بگین که اصلاً چطور ممکنه که آینده یه نفر تضمین بشه. می‌توانم به شما قول بدم هر فردی که استعدادهای خودش رو بشناسه و در مسیر استعدادهای خودش  قدم برداره قطعا می تونه اون اهدافی  که در ذهنش داره بهش دسترسی پیدا کنه و در واقع شغل برای اون فرد تبدیل به  تفریح  میشه و پول به صورتی به سمتش میاد که  هیچ موقع در تصورات خودش هم  نمی تونست  اونو تجسم بکنه .

الان دو تا موضوع پیش‌میاد اول اینکه راهنما از کجا پیدا کنیم یعنی فردی که بتونه ما رو از تجربیات خودش آگاه بکنه و بتونه ما را  راهنمایی کنه، که دنبال چه نوع شغل های بریم، یا چه کارهایی برای ما مناسب است یا دنبال چه تحصیلات و درسی بریم . دوم اینکه اصلاً استعداد های خودمان را چجوری بشناسیم.

چگونه کسب و کار مناسب خود را پیدا کنیم

استعداد یابی

پیدا کردن اینکه یک فرد چه استعدادی داره به نظر من برای سن ۱۰ تا ۲۰ سالگی است.  یعنی افراد در این سنین باید بروند و استعدادهای خودشان را پیدا کنند و ظاهراً یه سری شرکت‌های و موسساتی وجود دارند که استعدادیابی می‌کنند و می‌توانند با توجه به تست های که از افراد می گیرند مشخص کنند که افراد  در چه زمینه هایی استعداد دارند و این طوری افراد با آگاهی درست از استعداد خودشون می توانند در مسیر درست تحصیلی و هنری قرار بگیرند.

اما اینم بدونید که ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه است یعنی نباید به فکر این باشیم که یه فرد حتماً باید در کودکی استعدادش کشف بشه، شما در ۴۰ سالگی هم به استعداد خودتون پی ببرید باز هم  دیر نیست، من به شما قول میدم فردی که استعداد خودش را پیدا کنه در کوتاه ترین زمان این مسیری رو که قراره بره، طی میکنه و به تموم آرزوهای خودش هم،  میرسه .

 

به نظر من هر فردی بهتر از هر انسانی روی کره زمین میدونه به چه چیزی علاقه داره و در چه زمینه استعداد دارد و به راحتی می‌توانه  یاد بگیره و از انجام دادن اون کار یا هنر یا هر چیزی دچار خستگی نمیشه و لذت می‌بره ، شما اینو بدونین هر هنری، هر کاری که شما انجام میدین و از انجام دادنش خسته نمیشین این یعنی علاقه، این یعنی استعداد، ممکنه کاری رو شما به با سرعت نتونید انجام بدهید، یا در انجام دادن اون در بین دیگر افراد نفر اول یا بهترین نباشید ولی همین که از این کار خسته نمیشین این نشون میده که شما در  این کار استعداد دارید همیشه استعداد داشتن در یک کار به معنی این نیست که شما بهترین در آن کار باشید. همیشه آدم تو کاری میتونه پیشرفت کنه و در کاری میتونه موفق باشه یا  تو کار می تونه استمرار داشته باشه که به اون  کار علاقه داشته باشه و از انجام دادن اون کار احساس خستگی نکنه و انجام اون کار شبیه تفرح کردن باشه و از انجام دادنش لذت ببره.

خلاصه بحث استعدادیابی، بحث خیلی تخصصی و خیلی پیچیده ای که حالا ما در خلال این مقاله و مقالات بعدی به اون  اشاره می‌کنیم ولی اگه کسی میخواد این موضوع رو خیلی دقیق و درست پیگیری بکنه باید بره از مسیر درستش این کار را انجام بده یعنی از موسسات استعدادیابی تست های استعدادیابی و مشاوره های روانشناسی و هر مسیری که برای رسیدن به این هدف وجود دارد باید طی بکنند، چون این موضوع خیلی موضوع مهمی است که  زندگی و آینده انسان به این موضوع بستگی داره و اصلا شوخی  بردار نیست.

 

چگونه کسب و کار مناسب خود را پیدا کنیم

 

داشتن راهنما در زندگی

حالا دوباره میریم سراغ بحث مهم راهنما، راهنمای زندگی آدم چه افرادی میتونن باشن، راهنما میتونه یه رفیق خوب باشه، راهنما میتونه پدر آدم باشه، راهنما میتونه مادر آدم باشم، راهنما میتونه یه فامیل دلسوز باشه، راهنما میتونی استاد دلسوز باشه، راهنما میتونه یه معلم خوب باشه و خیلی افراد دیگه . ولی ممکنه خیلی از افراد آدم های دلسوز زیادی دور و برشون داشته باشد ولی اصلاً از لحاظ علمی و تجربه توانایی هدایت راهنمایی فرد و نداشته باشند ، خوب حالا ما  باید در این وضعیت چه کار کنیم. بهترین کار در این وضعیت استفاده کردن از تجربیات دیگران یعنی ببینیم که دیگران تو زندگیشون وقتی که به برخی مشکلات برخوردند چه  کاری انجام دادند یا مثلاً خاطرات شغلی دیگران رو بخونیم ببینیم کسانی که برای رسیدن به یک جایی تلاش کردند چه کارهایی انجام دادند، خاطرات کارآفرینان رو بخونیم خاطرات آدم های موفق دنیا رو بخونیم، این موارد  خیلی میتونه کمک کنه برای رسیدن به نکاتی که یه راهنما میتونه به ما بگه  و ما الان از داشتن این راهنما محروم هستیم.

 

به خاطر این موضوع و به جهت بالا بردن اطلاعات افراد از مشاغل مختلف و چالش های کاری و آشنایی با بسیاری از موقعیت ها و زمینه های شغلی مختلف تصمیم گرفتیم در این خصوص سرگذشت افراد مختلف که در کارهای مختلف فعالیت داشتند و تجربه کسب کردن را برای شما در سایت منتشر کنیم تا به این صورت مخاطبین سايت با مطالعه تجربیات این افراد هم از موقعیت های شغلی مختلف آگاهی پیدا کنند و هم در آمد ها و چالش های موجود در این مشاغل آشنا بشن این طوری با دید بازتری میتونن در مورد شغل و کسب کار آینده خودشون تصمیم بگیرند

 

چون از سال 1382 در مشاغل مختلف مشغول به کار بودم و کارهای زیادی را تجربه کردم اولین مقاله تجربیات کاری که در سایت  هوش فعال منتشر می کنیم خاطرات و تجربیات شغلی خودم هست و همچنین بسیار استقبال می کنیم از دوستانی که در مشاغل مختلف تجربه دارند این تجربیات ارزنده خودشون رو برای ما بفرستند تا ما این تجربیات رو با مخاطبین عزیز به اشتراک بگذاریم مطمئن این تجربیات گره گشا و راه گشا برای برخی از هموطنان عزیزمون خواهد بود

کاربر عزیز لطفا دیدگاه خود را در ارتباط با این مقاله بفرمایید تا ما بتوانیم محتوای ارزشمند تری برای شما خلق کنیم.

نویسنده : مصطفی اجارستاقی

 

 

 

 

 

 

Visits: 35

درباره این مطلب نظر دهید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *