منو +

تلگرام - بله - ایتا : 09364549266 موبایل : 09119542983

دانلود رایگان اندیکاتور ColorXvaMA Digit برای متاتریدر 5 در بازار فارکس

دانلود رایگان اندیکاتور ColorXvaMA_Digit برای متاتریدر 5
کمپین متاگلد

این اندیکاتور یک ابزار پیشرفته به نام XvaMA (میانگین متحرک با مشتقات قیمت) است که مستقیماً روی نمودار قیمت رسم می‌شود. برخلاف میانگین‌های متحرک معمولی که فقط از خود قیمت استفاده می‌کنند، این اندیکاتور از سری تیلور (Taylor Series) استفاده می‌کند؛ به این معنی که علاوه بر خود قیمت، سرعت حرکت قیمت (اولین مشتق)، شتاب (دومین مشتق) و تغییرات شتاب (سومین مشتق) را نیز در محاسبات خود لحاظ می‌کند. این ویژگی باعث می‌شود خط اندیکاتور بسیار چابک و کم‌تأخیر باشد و زودتر از میانگین‌های متحرک معمولی به تغییرات جهت قیمت واکنش نشان دهد. خط این اندیکاتور دو رنگ دارد: صورتی پررنگ (DeepPink) برای روند نزولی و آبی دریایی (DodgerBlue) برای روند صعودی.

برای یک تریدر، این اندیکاتور یک میانگین متحرک فوق‌العاده سریع و دقیق است که تأخیر بسیار کمی دارد. تنظیمات اصلی آن شامل Averaging method (first smoothing) (روش هموارسازی اول – پیش‌فرض EMA)، Averaging depth (عمق هموارسازی اول – پیش‌فرض ۱۵)، Smoothing method (second smoothing) (روش هموارسازی دوم – پیش‌فرض JJMA)، Smoothing depth (عمق هموارسازی دوم – پیش‌فرض ۵)، Price constant (نوع قیمت ورودی)، Horizontal shift (شیفت افقی)، Vertical shift (شیفت عمودی)، Number of digits for rounding (تعداد رقم‌های گرد کردن – پیش‌فرض ۲)، و Show price label (نمایش برچسب قیمت در سمت راست نمودار) است. برای شروع کار، تنظیمات پیش‌فرض عالی هستند: وقتی خط آبی است به دنبال خرید و وقتی صورتی است به دنبال فروش باشید. این اندیکاتور مخصوص تریدرهای حرفه‌ای است که می‌خواهند کمترین تأخیر ممکن را در ابزار روندیابی خود داشته باشند.

 تنظیمات اندیکاتور ColorXvaMA Digit

1. First part of the name for graphical objects

این پارامتر با مقدار پیش‌فرض ColorXvaMA_Digit، پیشوند نام اشیاء گرافیکی (مانند برچسب قیمت) را تعیین می‌کند که اندیکاتور روی نمودار ایجاد می‌کند. اگر چند نسخه از این اندیکاتور را روی یک نمودار داشته باشید، باید نام‌های متفاوتی به آنها بدهید تا اشیاء با یکدیگر تداخل نکنند. در حالت عادی نیازی به تغییر این مقدار نیست.

2. Averaging method (first smoothing)

این پارامتر با مقدار پیش‌فرض EMA، تعیین می‌کند که از کدام روش میانگین متحرک برای هموارسازی اولیه قیمت استفاده شود. گزینه‌های موجود عبارتند از: SMA، EMA، SMMA، LWMA، JJMA، JurX، ParMA، T3، VIDYA، AMA. روش EMA (نمایی) برای این مرحله انتخاب خوبی است زیرا تعادل مناسبی بین حساسیت و صافی ایجاد می‌کند.

3. Averaging depth

این پارامتر با مقدار پیش‌فرض 15، عمق یا دوره هموارسازی روش اول را تعیین می‌کند. این عدد تأثیر مستقیمی روی محاسبه سرعت (اولین مشتق)، شتاب (دومین مشتق) و تغییرات شتاب (سومین مشتق) دارد زیرا اندیکاتور از فواصل XLength/4، XLength/8 و XLength/12 استفاده می‌کند. عدد ۱۵ یعنی فواصل تقریباً ۴، ۲ و ۱.۲ کندل محاسبه می‌شوند. عدد بزرگتر خط را صاف‌تر می‌کند.

4. Averaging parameter

این پارامتر با مقدار پیش‌فرض 15، وابسته به روش هموارسازی انتخابی رفتار متفاوتی دارد:

  • برای روش JJMA، این عدد در محدوده ۱۰۰- تا ۱۰۰+ تنظیم می‌شود و کیفیت فرآیند گذار را کنترل می‌کند
  • برای روش VIDYA، این عدد دوره شاخص CMO را تعیین می‌کند
  • برای روش AMA، این عدد دوره میانگین متحرک کند را مشخص می‌کند
  • برای روش EMA (پیش‌فرض)، این پارامتر تأثیر چندانی ندارد

5. Smoothing method (second smoothing)

این پارامتر با مقدار پیش‌فرض JJMA، تعیین می‌کند که از کدام روش میانگین متحرک برای هموارسازی نهایی خط XvaMA استفاده شود. گزینه‌ها مشابه روش اول است. پیش‌فرض JJMA (میانگین متحرک Jurik) یکی از پیشرفته‌ترین و کم‌تأخیرترین روش‌هاست که برای صاف کردن نهایی بسیار مناسب می‌باشد.

6. Smoothing depth

این پارامتر با مقدار پیش‌فرض 5، عمق یا دوره هموارسازی روش دوم را تعیین می‌کند. عدد کوچکتر (مثلاً ۳) باعث می‌شود خط نهایی حساسیت بیشتری داشته باشد و به قیمت نزدیک‌تر بماند. عدد بزرگتر (مثلاً ۱۰) خط را صاف‌تر می‌کند. مقدار ۵ برای روش JJMA بسیار مناسب است.

7. Smoothing parameter

این پارامتر با مقدار پیش‌فرض 100، وابسته به روش هموارسازی دوم رفتار متفاوتی دارد. برای روش JJMA (پیش‌فرض)، این عدد در محدوده ۱۰۰- تا ۱۰۰+ تنظیم می‌شود. مقدار ۱۰۰ باعث می‌شود خط واکنش بسیار سریعی داشته باشد. اگر می‌خواهید خط محافظه‌کارتر عمل کند، این عدد را به سمت ۱۰۰- کاهش دهید.

8. Price constant

تعیین می‌کند که اندیکاتور از کدام قیمت برای محاسبات خود استفاده کند. گزینه‌ها شامل Close، Open، High، Low، Median، Typical، Weighted، Simpl، Quartered، TrendFollow_1، TrendFollow_2 و Demark است. پیش‌فرض Close (قیمت بسته شدن) برای اکثر استراتژی‌ها مناسب است.

9. Horizontal shift of the indicator in bars

مقدار پیش‌فرض 0، اندیکاتور را به سمت چپ یا راست جابه‌جا می‌کند. عدد مثبت = انتقال به آینده (راست)، عدد منفی = انتقال به گذشته (چپ). واحد آن تعداد میله‌ها (بارها) است.

10. Vertical shift of the indicator in points

مقدار پیش‌فرض 0، خط اندیکاتور را به سمت بالا یا پایین جابه‌جا می‌کند. هر واحد آن برابر با یک پیپ است.

11. Number of digits for rounding

این پارامتر با مقدار پیش‌فرض 2، تعیین می‌کند که مقدار نهایی اندیکاتور به چند رقم اعشار گرد شود. برای جفت‌ارزهایی مثل EURUSD که ۵ رقم اعشار دارند، عدد ۲ یعنی مقادیر به ۰.۰۰۰۰۱ گرد می‌شوند. این کار نویزهای بسیار ریز را حذف می‌کند.

12. Show price label

مقدار پیش‌فرض true (فعال). اگر فعال باشد، یک برچسب قیمت در سمت راست نمودار در سطح فعلی خط اندیکاتور نمایش داده می‌شود. این ویژگی به شما اجازه می‌دهد بدون نیاز به کراس‌هیر، مقدار دقیق اندیکاتور را ببینید.

13. Price label color

این پارامتر با مقدار پیش‌فرض clrGray (خاکستری)، رنگ برچسب قیمت را تعیین می‌کند. فقط زمانی معنا دارد که Show price label فعال باشد.

نکات مهم فنی

این اندیکاتور برای کار کردن به فایل SmoothAlgorithms.mqh نیاز دارد که باید در پوشه MQL5\Include قرار داده شود. فرمول اصلی این اندیکاتور بر اساس بسط سری تیلور است:
XvaMA = قیمت + سرعت + شتاب/2 + جرک/6
که در آن:

  • سرعت (Velocity) = تغییر قیمت بین دو کندل
  • شتاب (Acceleration) = تغییر سرعت
  • جرک (Jerk) = تغییر شتاب

نکته پایانی برای تنظیم اولیه

برای شروع کار، تنظیمات پیش‌فرض کاملاً مناسب است (EMA با عمق 15 برای هموارسازی اول، JJMA با عمق 5 و فاز 100 برای هموارسازی دوم، Price=Close، Round=2). نحوه استفاده بسیار ساده است: خط آبی = روند صعودی (به دنبال خرید)، خط صورتی = روند نزولی (به دنبال فروش). اگر خط خیلی نویز دارد و زیاد تغییر رنگ می‌دهد، Averaging depth را افزایش دهید (مثلاً به ۲۱). اگر خط خیلی کند است و دیر حرکت می‌کند، Smoothing depth را کاهش دهید (مثلاً به ۳).

 

https://www.hooshefaal.ir/wp-content/uploads/2025/11/Trade-Assistant.zip

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Blue Captcha Image Refresh

*

ارتباط با پشتیبانی هوش فعال

از طریق روش‌های زیر با ما در ارتباط باشید: