منو +

تلگرام - بله - ایتا : 09364549266 موبایل : 09119542983

تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به حومه قنیطره در جنوب سوریه

تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به حومه قنیطره در جنوب سوریه

تجاوز مجدد نظامیان اسرائیلی به حومه قنیطره در جنوب سوریه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ – ۰۹:۵۸ | اخبار بین‌الملل – اخبار آسیای غربی

منابع خبری سوریه از حمله مجدد نیروهای رژیم صهیونیستی به مناطق حومه استان قنیطره در جنوب غرب سوریه خبر دادند. بر اساس گزارش‌ها، نظامیان اسرائیلی با استفاده از ۲۰ خودروی نظامی و با همراهی حدود ۱۰۰ نفر به روستای «طرنجة» در حومه قنیطره حمله کردند.

تلویزیون دولتی سوریه اعلام کرده است که در این حمله همزمان جنگنده‌های شناسایی اسرائیل منطقه را بمباران کردند و منازل مردم روستا را هدف قرار دادند. منابع سوری همچنین تاکید کردند که این حملات تنها به یک روز محدود نبوده و در ۲۴ ساعت گذشته، حدود ۲۵ خودروی نظامی و نیروهای اسرائیلی به چند شهر و روستای دیگر در استان قنیطره نفوذ کرده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، خودروهای زرهی و دو دستگاه تانک نیز در اطراف روستای «رویحینة» واقع در حومه مرکزی قنیطره نفوذ کردند. علاوه بر این، حملات به جاده بریقة ـ کودنة، روستای الحلبی و شهرک الرفید ادامه یافته است.

نظامیان رژیم صهیونیستی از زمان سقوط دولت سوریه به گسترش اشغالگری خود در ارتفاعات جولان پرداخته و با حرکت به سمت استان قنیطره در جنوب غربی سوریه، تلاش دارند حضور خود را تثبیت کنند. این در حالی است که ارتش اسرائیل مدعی است این تحرکات تنها موقتی بوده و هدف آن تضمین امنیت اسرائیل است؛ اما شواهد و گزارش‌های میدانی خلاف این ادعا را نشان می‌دهد.

این تجاوزات ادامه روند اشغالگری‌های رژیم صهیونیستی است که نزدیک به هفت دهه پیش در فلسطین آغاز شده و همچنان با هدف تثبیت کنترل در مناطق اشغالی دنبال می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم، ۲۰ مرداد ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Blue Captcha Image Refresh

*

ارتباط با پشتیبانی هوش فعال

از طریق روش‌های زیر با ما در ارتباط باشید: